Srdačno pozivamo Vas i Vaše dijete na naš Dan otvorenih vrata u dječjem vrtiću i školi, 21.03.2024. od 17:00 sati!

Objava

Voćna radionica

Voćna radionica je bila pun uspjeh. Došlo je svih devetero prijavljene djece (1.-3. razred), dječaci i djevojčice. Voćna radionica je bila pun uspjeh. Prvo smo počeli s predstavljanjem, u čemu su sva djeca veselo sudjelovala. Nakon toga su nam ispričali koje voće rado jedu. Pritom nam je pomogao i plakat koji smo izradili, a razvrstavali smo i nalijepili voće prema sezoni rasta. Igra „Zatvori oči – otvori usta“ je bila napeta jer su djeca morala pogoditi koje voće jedu. Neka su djeca primjerice po prvi put okusili dunju. Nadalje smo igrali i igru voćna salata, dobro poznata igra za grupu djece. Mirnija faza je uslijedila nakon što smo svi oprali ruke i voće. Djeca su bila vrlo spretna u rezanju voća. Imali smo dvije varijante voćne salate: klasična u zdjeli ili na ražnju. Na kraju smo svi rado pojeli to voće.

Djeca su u završnom krugu kada smo ih pitali za povratnu informaciju rekli da im je bilo „“mrak“, super, cool, odlično“.

Mi tri aktivistice radne skupine kantine smo se pridružili mišljenju djece.

Zahvaljujemo što smo mogli koristiti kantinu. Blanka Smoljan, voditeljica radne skupine kantina.

Zahvaljujemo roditeljima Irini Luks, Renati Ostojić-Jurjević i Blanki Smoljan, kao i našoj učiteljici Alexandri Bullert, na organizaciji voćne radionice!

 

obstsalat workshop

obstsalat workshop 3