Srdačno pozivamo Vas i Vaše dijete na naš Dan otvorenih vrata u dječjem vrtiću i školi, 21.03.2024. od 17:00 sati!

Misija i vizija

Svoje učenice i učenike brižno pratimo, podupirući ih, ali i zahtijevajući rad na njihovom putu u neovisan i odgovoran život.

Uvjereni smo da će marljivi, tolerantni i radoznali mladi ljudi osim za maturu biti spremni i za uspješan studij i individualan stil života.

Primamo učenice i učenike iz cijeloga svijeta s raznovrsnom kulturnom i jezičnom pozadinom i sposobnostima. Mi to vidimo kao izazov i obogaćenje.

Stalo nam je do naših učenika. Brinemo se o svakom pojedinačnom učeniku te učenike i učenice podučavamo kako samostalno učiti.

Naš cilj je njemačka matura s kojom možete studirati bilo gdje na svijetu.

Mi smo Eurocampus. Zajedno jačamo europsku ideju koju živimo i podučavamo. Predani smo ideji razumijevanja među ljudima pripadnicima različitih naroda.

Maheri smo u jezicima. Kod nas se govori francuski, hrvatski i engleski jezik. Naš nastavni jezik je njemački, već od dječjeg vrtića.

Mi smo „STEM-friendly“. Laboratorij je kod nas centar zbivanja – naši učenici sudjeluju na natjecanju Mladi istražitelji, posjećuju Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu i idu na praksu.

Demokratski provodimo zajedništvo. Ophođenje u duhu međusobnog uvažavanja za nas je samo po sebi razumljivo.