Objava

Aktualne informacije ravnateljice – 18.09.2020.

Poštovane dame i gospodo, dragi roditelji,

hrvatske vlasti zbog aktualne situacije s COVID-om za Zagreb još nisu donijeli mjere opuštanja za škole.

Za nas to znači da do daljnjega vrijedi obveza nošenja maski na Eurocampusu, a za učenike 5.-12. razreda i u učionici. Iz tog razloga i skraćenje popodnevnih nastavnih sati na 30 minuta za razrede 5-12 do daljnjega ostaje na snazi.

Sljedećeg tjedna zbog razdvojenih skupina EFiZ-a i DISZ-a neće biti nastave TZK-a za razrede 7/8 i 11/12. Za sve ostale razrede nastava tjelesnog odgoja je osigurana. U predmetu Hrvatska povijest skupine EZiZ-a i DISZ-a u razredima srednje razine također treba razdvojiti te će se održati svakih 14 dana naizmjenično kao nastava i kao sat tijekom kojeg će se rješavati zadaci. Učenici 5., 7. i 8. razreda sljedeći će tjedan dobiti zadatke koje će riješiti kod kuće.

Sljedeći tjedan dobit ćete sveobuhvatne informacije o DaF-nastavi (Njemački kao strani jezik). U posljednja dva tjedna učenici A-razine već su imali DaF-nastavu. Za sve ostale DaF-nastava počinje u ponedjeljak.

Danas se po prvi put u ovoj školskoj godini sastalo vijeće roditelja. Zahvaljujem na intenzivnoj suradnji u prošloj školskoj godini, naročito objema predsjedateljicama, gospođi Strobl i gospođi Topić-Čulina te se veselim suradnji s novim vijećem roditelja.

S poštovanjem

Maja Oelschlägel
Ravnateljica

Deutsche Internationale Schule in Zagreb
Njemačka međunarodna škola u Zagrebu
Fratrovac 36
HR-10000 Zagreb

Tel: +385 – 1 – 234 76 55
Email: schulleiterin@deutscheschule.hr
www.deutscheschule.hr

Oglasna ploča

Kalendar