Srdačno pozivamo Vas i Vaše dijete na naš Dan otvorenih vrata u vrtiću 26.10.2023. od 17 do 19 sati te na naše probne dane u vrtiću 02.11.2023 & 21.02.2024! Saznaj više →

Objava

Povorka lampiona u čast sv. Martina, 11.11.2023. u 17:00 sati

Dragi roditelji, 

Eurocampus i Goethe-Institut srdačno Vas pozivaju zajedno s Vašom vrtićkom/ razrednom djecom  na povorku lampiona!

Riječ je o tradicionalnoj njemačkoj povorci u čast sv. Martina.

Povorka će se održati u subotu, 11. studenog 2023. u parku Maksimir. Okupljanje je u 16:45 pred glavnim ulazom u park (prekoputa stadiona), a u 17h krećemo!

Molimo Vas da vodite računa o tome da Vaše dijete ni u jednom trenutku ne smije biti bez Vašeg nadzora.

Tijekom povorke bit će nekoliko stanica na kojima ćemo se zaustaviti i na svakoj ćemo zajedno otpjevati jednu prigodnu pjesmu. 

Povorka završava pred paviljonom pjesmom „Sv. Martin bio je dobar čovjek“. 

Ove godine uspjeli smo povorku organizirati u suradnji s Goethe-Institutom i Njemačkim veleposlanstvom kao Eurocampus projekt. Bit će čak i bend i konj.

Učenici će na licu mjesta od učiteljica dobiti LED-lampu za lampion. 

Vrtićka i predškolska djeca te osnovnoškolci (1. – 4. razred) svoje će lampione ponijeti kući u petak, 10. studenog 2023. Molimo Vas da lampione ne zaboravite ponijeti u subotu (11. studenog 2023.).

Svako dijete koje sudjeluje u povorci dobit će jedno slatko pecivo, stoga Vas molimo da svoje dijete prijavite putem maila kod odgajatelja/ učitelja najkasnije do ponedjeljka, 6. studenog.

Radujemo se Vašem dolasku, 

U ime tima za organizaciju povorke

Josipa Anđelović/ Dora Kurbaša                                                                    Marija Čačija/Ines Popović

DISZ                                                                                                                EFIZ