Objava

Jamstvo

Devet učenica i učenika dramske radionice 4. do 9. razreda Njemačke škole uprizorili su Schillerovu baladu Jamstvo na kraju školske godine 2017/2018.

„Pokajat ćeš se ti na križu“, odgovara tiranin (Noah Rogotzky) svom protivniku Damonu (Kilian Bürgers) koji ga je htio ubiti.

Devet učenica i učenika dramske radionice 4. do 9. razreda Njemačke škole uprizorili su Schillerovu baladu Jamstvo na kraju školske godine 2017/2018. Kazališna predstava nastala je tijekom jedne školske godine, s mnogo ideja od strane djece, uz pantomimu i ples, s vrlo moderniziranim ulomcima i prije svega uz veliko zalaganje, posebice tijekom intenzivnih proba za vrijeme Dana projekata.

Gledateljicama i gledateljima od osnovne škole do najviših razreda gimnazije svidjela se zabavna, polusatna kazališna predstava. Voditeljicu i voditelja dramske radionice, Roland Brinkmann i Jana Bürgers, razveselila je kreativnost učenica i učenika prilikom obrade teksta, te neizmjerno zalaganje prilikom izrade kostima i scenografije, osobito glumačke sposobnosti i hrabrost djece da uopće nastupe.

Oglasna ploča

Kalendar