Objava

Informacije o izboru zanimanja opet uspjeh

I ove godine gospodin Erfkamp posjetio je našu školu. Informativna večer u ponedjeljak 30. siječna bila je vrlo dobro posjećena.

I ove godine gospodin Erfkamp posjetio je našu školu. Informativna večer u ponedjeljak 30. siječna bila je vrlo dobro posjećena.

U idućih par dana skoro svi učenici od 9. do 12 razreda imali su individualna savjetovanja s gospodinom Erfcampom. A savjetnik nam i za sva ostala pitanja vezana za konzulatacije stoji na raspolaganju. Kontakt podaci:

Berufsberatung 2017

Dominic Erfkamp
Berufsberater, EURES-Berater
Internationaler Personalservice Nordrhein-Westfalen
Tel: +49 231 427819-26
Fax: +49 231 427819-20
E-Mail: ZAV-IPS-Nordrhein-Westfalen@arbeitsagentur.de

Bundesagentur für Arbeit
Zentrale Auslands- und Fachvermittlung (ZAV)
Karl-Harr-Straße 5
44263 Dortmund
http://www.zav.de

Komentari naših učenika

Berufsberatung 2017

„Mir wurden einige neue Möglichkeiten gezeigt, was ich als Übergang zwischen Abitur und Studium machen kann. Zum Beispiel das Tübinger Leibnitz Kolleg, dort kann ich mich in einem Jahr über unterschiedliche Studiengänge informieren.“ (Jakob, 11. razred)

„G. Erfkamp me opširno informirao o mogućnostima nakon mature. Dao mi je puno internetskih linkova kako bih se detaljnije informirala. Odagnao mi je strah od studiranja i osamostaljivanja. Bio je to jako koristan razgovor.“ (Tabea, 11. razred)

„Dobila sam informacije o mogućnostima upisivanja željenog željenog studijskog smjera u željenom gradu čak i ako ne ostvarim visok prosjek na maturi.“ (Martha, 11. razred)

„Individualno savjetovanje dalo mi je informacije o studiju, mjestu fakulteta i mogućnosti zaposlenja nakon faksa. Na sva pitanja dobio sam odgovore.“ (Maxim, 10. razred)

„Konzultacije su mi pokazale koliki broj zanimanja postoji u mom području interesa i koliko su opsežne ponude i mogućnosti.“ (Elena, 10. razred)

„Vrlo informativno.“ (Max Klasse 10)

„Nudi novo razumijevanje dosadašnjih pogleda na svijet zanimanja.“ (Marko, 10. razred)

„Vrlo informativno, vrlo mi je pomoglo…“ (učenik 9. razreda)

Oglasna ploča

Kalendar