Srdačno pozivamo Vas i Vaše dijete na naš Dan otvorenih vrata u dječjem vrtiću i školi, 21.03.2024. od 17:00 sati!

Objava

Aktualne informacije ravnateljice

Poštovane dame i gospodo, dragi roditelji,

svima, još jednom, želim zdravu i sretnu novu 2021. Godinu. Posljednji dani i tjedni za sve nas su bili vrlo zahtjevni, a i dalje ćemo morati pomno planirati.

 

NASTAVA

Zbog nejasne situacije s koronom s obzirom na brojke i mutacije, kao i na učestalost potresa, za tjedan od 11.1.-15.1. odlučili smo kako slijedi te Vas molimo za Vašu podršku u provođenju ovih odluka:

  • Osigurat ćemo osnovno zbrinjavanje djece u vrtiću i predškoli. Molimo vas da nas obavijestite, ako je moguće do danas do 16 sati, želite li iskoristiti ponudu zbrinjavanja za svoje dijete za sljedeći tjedan. To nam pomaže u planiranju. Dovođenje i preuzimanje djece u siječnju / veljači ponovno je na glavnom ulazu.
  • Razredi 1-12 prelaze na online nastavu prema rasporedu sati za online nastavu.

 

SIGURNOST NAKON POTRESA

Imamo dobre vijesti što se tiče školske zgrade. 7.1.2021. statičar je pregledao školu sa sljedećim rezultatom:

Pregledom izvršenim 07.01.21. vidio sam da nema oštećenja nosive armiranobetonske konstrukcije, pukotine koje su se pojavile su na

  1. A) spojevima zida i armiranobetonskog stupa
  2. B) na pregradnim zidovima-pukotine manje od 1mm

Zgrada je uporabljiva bez ograničenja.

 

Kao i nakon ljetnih praznika, u svim skupinama i razredima ponovno će se provoditi vježbe za slučaj potresa u skladu s našim sigurnosnim planom, na početku zbrinjavanja u vrtiću (ovdje u ponedjeljak 11.01.) i u školi prvi nastavni sat, čim ponovno bude moguća nastava u školi. Plan sigurnosti usklađen je s EFiZ-om i veleposlanstvom. Svjesni smo osjetljivosti provođenja vježbi i pedagoški ćemo raditi na takav način da vježbe također stvore mogućnosti za raspravu i ne izazivaju paniku.

 

Nadajmo se svi zajedno da neće više biti potresa, želim Vam svima siguran vikend,

Maja Oelschlägel
Ravnateljica