Objava

Aktualne informacije ravnateljice od 12.02.2021.

Poštovane dame i gospodo, dragi roditelji,

 

od ovog su tjedna sve učenice i učenici napokon opet bili u školi.

 

Glavna skupština članova školske udruge, kao što ste mogli vidjeti u pozivnici za 16.02.2021. 17.30 sati i iz dnevnog reda, iz epidemioloških će se razloga morat održati online. Tehnički sve je ispitano, zaštita podataka je osigurana, a sudjelovanje na glasovanju omogućeno je samo onim osobama koje i imaju pravo glasa. Molimo Vas da pripremite računalo ili tablet. Aplikacija za mobitel nema video funkciju (moguće je samo slušati/govoriti).

 

Svi sudionici u ponedjeljak će dobiti odgovarajuću poveznicu za prijavu i tehničke upute. Molimo da se u utorak prijavite od 17:00 sati kako bi mogli početi u 17.30 sati. Na početku će gospođa Krepelnik i predstavnici Njemačkog veleposlanstva i Središnjeg ureda za školstvo u inozemstvu (ZfA) pozdraviti sve sudionike. Već sada Vam želim zahvaliti na Vašoj suradnji u školskoj udruzi te se nadam Vašem zanimanju za i sudjelovanje u izboru članova upravnog odbora.

 

Kao preliminarna informacija: Od 1.3.2021., nakon priprema vijeća roditelja i administracije (velika hvala radnoj skupini kantine i svim onima koji su sudjelovali u isprobavanju), promijenit ćemo dobavljača za ručak. Sve detalje dostavit ćemo Vam tijekom sljedećeg tjedna.

 

Želim Vam ugodan vikend

 

Termini:

16.2.: karneval/maškare (svi u kostimima u školi)

16.2., 17:30 sati: glavna skupština članova školske udruge

22.2.-26.2.: zimski praznici za školu, vrtić otvoren

 

 

Maja Oelschlägel
Ravnateljica

 

Oglasna ploča

Kalendar