Objava

Aktualne informacije ravnateljice – 28.01.2021.

Poštovane dame i gospodo, dragi roditelji,

 

danas se učenice i učenici vraćaju kući sa svojim polugodišnjim svjedodžbama.

Za razliku od mnogih njemačkih škola u Njemačkoj i inozemstvu, DISZ u prvom je polugodištu uspio nastavu uglavnom održati u školi. U siječnju su posebno razredi srednje razine bili pogođeni online nastavom. Dobro je što smo uspjeli svladati gotovo sve pismene ispite i klauzure do kraja 2020. godine.

 

Krizni stožer Grada Zagreba za sada još nije donio odluku o nastavi za razrede od 5. razreda nadalje za naredni tjedan, ali je na naš upit najavio odluku za sutra kao što je vidljivo iz priloženog e-maila:

 

„Odluka još nije javno objavljena jer će Stožer Grada Zagreba tek danas raspravljati o istoj.

O nastavku rada zagrebačkih osnovnih i srednjih škola Gradski ured za obrazovanje obavijestit će roditelje učenika i širu javnost sutra ujutro.“

 

Obavijestit ćemo Vas sutra, čim odluka bude objavljena.

 

Sutra, 29.1., svi će zaposlenici imati stručno usavršavanje. U središtu su načini promicanja njemačkog jezika kao obrazovnog jezika te hospitacije na nastavi između kolega.

Zahvaljujem Vam na razumijevanju da se dugo planirani dan za stručno usavršavanje može održati unatoč Covidu te da će Vaša djeca biti zbrinuta kod kuće. Svi učenici dobili su zadatke.

 

Upravni odbor zamolio je da još jednom sve roditelje obavijestimo o predstojećoj glavnoj skupštini članova školske udruge koja će se održati 16.2.2021. Ako na istoj želite imati pravo glasa, molimo Vas da ispunite zahtjev za pristup članstvu: https://deutscheschule.hr/wp-content/uploads/2020/07/Schulverein-Aufnahmeantrag-HR.pdf te da ga predate u tajništvu.

 

S poštovanjem

 

Maja Oelschlägel

Ravnateljica

 

Oglasna ploča

Kalendar