Srdačno pozivamo Vas i Vaše dijete na naš Dan otvorenih vrata u dječjem vrtiću i školi, 21.03.2024. od 17:00 sati!

Objava

Aktualne informacije ravnateljice – 25.09.2020

Poštovane dame i gospodo, dragi roditelji,

molimo Vas da s nama i dalje nastavite provoditi mjere vezane za Covid-19. Na žalost još nijednu mjeru ne možemo ukinuti. Naprotiv: Njemačka je u međuvremenu nekoliko područja u zemljama članicama EU-a i osam područja u Hrvatskoj proglasila rizičnim područjima za zarazu Covidom19: Ličko-senjska, Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Dubrovačko-neretvanska, Požeško-slavonska, Brodsko-posavska i Virovitičko-podravska županija. I dalje provođenjem mjera moramo osigurati nastavu u školi.

Imam jednu molbu za sve roditelje osnovnoškolske djece. Ukoliko još niste, molimo da javite razrednicama, hoćete li doći po svoje dijete u 14:00 ili 15:00 sati. Molimo Vas za razumijevanje da između ne možete doći po djecu jer je tada vrijeme kada francuska djeca idu kući.

Tjelesni odgoj u sekundarnom obrazovanju sljedeći se tjedan održava prema rasporedu. Nastava TZK-a održat će se i sljedećih tjedana do jesenskih praznika – pod vodstvom g. White-a ili zamjene.

Jutros ste sigurno primijetili da smo našli i rješenje kada ujutro kiša pada i da smo se uskladili s EFiZ tako da djeca ne pokisnu.

Želim Vam lijep, iako vjerojatno malo kišoviti vikend.

S poštovanjem

Maja Oelschlägel
Ravnateljica