Objava

Aktualne informacije ravnateljice 22.1.2021.

Poštovane dame i gospodo, dragi roditelji

 

vrtić, osnovna škola i 12. razred uspješno su ovaj tjedan radili u školi. Od 25.1. nastavi u školi pridružit će se i 11. razred.

U bliskom smo kontaktu s hrvatskim Ministarstvom znanosti i obrazovanja i s epimediologinjom. Razredi 10-12 završni su razredi, stoga za ispite, pripremne ispite i provjere znanja mogu doći u školu.

 

Za razred 5-10 još uvijek vrijedi da od 18.1. uče online kod kuće.

 

29.1. za svu djecu (vrtića, osnovne škole i razrede u sekundarnom obrazovanju) dan je za rješavanje zadataka. Taj dan su vrtić, predškola i škola zatvoreni. Školski kalendar predviđa dan stručnog usavršavanja za sve odgojitelje i nastavnike 29.1. koji nam je i hitno potreban.

 

28.1. svi školarci dobit će polugodišnje svjedodžbe (1.-4., 11. i 12. razred u školi; u 5.-8. razredu roditelji će svjedodžbe dobiti e-mailom, u 9. i 10. razredu učenici će svjedodžbe prvo dobiti e-mailom – naravno kako bi ih onda i pokazali roditeljima.)

 

Unatoč koroni nastojimo sačuvati duh Eurocampusa. Danas, na dan Elizejskog i Aachenskog sporazuma, oba upravna odbora sastala su se, između ostalog vezano za teme sigurnosti od potresa i organizacije ručka. Naši veliki sudjeluju u diskusiji s veleposlanicima i s hrvatskom Inicijativom mladih za ljudska prava.

 

Vama želim ugodan vikend,

 

Maja Oelschlägel

Ravnateljica

Oglasna ploča

Kalendar