Objava

Aktualne informacije ravnateljice – 02.10.2020

Dragi roditelji,

u utorak sam imala sastanak s novoizabranom predsjednicom roditeljskog vijeća, s gđom. Belessis i s gđom. Dekaris (slika ispod ovog e-maila) te sa zapisničarkom, gđom. Schwarzburg. Naglasili su kako je komunikacija otežana samim time što nijedan roditelj ne može ući u školu.

Petkom ćemo, ukoliko nam preostane dovoljno vremena, težiti sljedećem: e-mail s kratkim, aktualnim informacijama s moje strane i drugi e-mail s informacijama učitelja i odgojitelja iz pedagoškog programa. Molimo Vas da za upite o svom djetetu i razredu direktno kontaktirate razrednika, odnosno odgojitelja. Moramo nastaviti međusobno intenzivno razgovarati. Danas ćete u drugom e-mailu prije svega dobiti mali uvid u naš projektni dan povodom „Dana njemačkog jedinstva“.

Dvije aktualne informacije:

  1. Promjene u provođenju Covid-mjera nisu moguće.
  2. Od ponedjeljka smo raspored sati za sve razrede sekundarnog obrazovanja, s promjenama za razrede 5-12 ponovno prilagodili trenutnoj situaciji (prije svega zbog zamjene učitelja u 12. i 7. razredu i zbog bolje podrške u učenju jezika). Razrednici su učenike obavijestili. Molim Vas za razumijevanje, ali sitne promjene u jednom razredu uvijek imaju posljedice za cjelokupni raspored sati škole.

Želim Vam lijep vikend

Maja Oelschlägel
Ravnateljica

Oglasna ploča

Kalendar