Fond za stipendije

Fond za stipendije

Od 2009. godine Njemačka međunarodna škola u Zagrebu dodjeljuje svake godine stipendije učenicama i učenicima s izvrsnim školskim uspjehom.

U tu je svrhu zaživio Fond za stipendije, u koji tvrtke, institucije, ali i privatne osobe mogu uplatiti novčane iznose u obliku donacije i tako omogućiti još većem broju djece izvrsnu njemačku školsku izobrazbu u Hrvatskoj.

Za ovaj se fond zauzeo gosp. Johannes Züll kao novi član Uprave Njemačke međunarodne škole u Zagrebu te je pridobio RTL i još 15 velikih njemačkih tvrtki u Hrvatskoj da uplate novčana sredstva u ovaj fond. Na ovom se mjestu u ime kompletne škole kao obitelji najljepše zahvaljujemo gosp. Züllu na njegovu angažmanu.

Fond za stipendije još većemu broju učenica i učenika pruža mogućnost da pohađaju Njemačku međunarodnu školu u Zagrebu te da polože njemačku maturu u Hrvatskoj.

Prema motu Investirajte u budućnost: Investirajte u obrazovanje! ova je inicijativa naišla na odjek u mnogobrojnim drugim tvrtkama tako da su obećane dodatne donacije.

Flyer – Stipendienfonds an der DISZ

Zahtjev za stipendiju

Pravilnik o stipendijama