Pismo za sponzore

Njemačka međunarodna škola u Zagrebu (DISZ) osnovana je prije 15 godina i nositelj je odlikovanja Predsjednika BRD predikatom izvrsnosti “Exzellente Deutsche Auslandschule”.
Naša je škola članica mreže koja broji više od 140 Njemačkih međunarodnih škola širom svijeta.

Zajedno sa francuskom školom, EFiZ, Njemačka međunarodna škola Zagreb čini jedan od pet Eurocampus škola u svijetu. Ovdje uči više od 300 djece iz različitih zemalja svijeta od vrtićke dobi pa sve do završetka njemačke međunarodno priznate mature i francuskog Baccalaurea. Ona svakodnevno zajednički žive i oblikuju europski suživot. U tome im pomaže njemačko, hrvatsko i internacionalno nastavno osoblje.

DISZ može za Vašu tvrtku biti jedan od značajnijih argumenta pri doseljavanju klasificiranih suradnika sa svojim obiteljima u Hrvatsku, Zagreb.
Osim toga naši sadašnji učenici sutra mogu postati Vaši najbolji suradnici /zaposlenici.
Bila bi nam velika čast da zajedno s Vama pripremimo buduće Odrasle za globalno tržište rada.

Vođeni tom idejom zajedničkog interesa srdačno Vas pozivamo da date svoj doprinos u daljnjem razvoju i potpori škole u vidu donacija ili sponzorstava bilo novčanih ili u materijalu i nastavnim pomagalima, financiranju pojedinačnih projekata, savjetovanja, seminara, prakse za naše učenike i sl..

Izborom jednog od načina potpore pored ostalog sebi osiguravate i mjesto za logo Vaše tvrtke na našoj web stranici, promotivnim materijalima naše škole, na manifestacijama u prostorima škole itd..

U nadi da ste u nama prepoznali svog budućeg partnera i suradnika s veseljem očekujemo Vaš poziv, mail ili osobni posjet našoj školi te Vam u svakom trenutku vrlo rado stojimo na raspolaganju.

Unaprijed zahvaljujemo uz srdačne pozdrave,

U ime Školskog upravnog odbora

Željko Gabron, član