Impresum

Impresum

Njemačka međunarodna
škola u Zagrebu (DISZ)

Fratrovac 36
10000 Zagreb
Hrvatska

Tel: +385 (0)1 23476-55
Fax: +385 (0)1 23476-64

Isključenje odgovornosti (disclaimer)

Odgovornost za sadržaj

Kao davatelj usluga prema općim smo zakonima odgovorni za vlastiti sadržaj na ovim stranicama. Međutim, kao davatelj usluga nismo obavezni nadzirati prenesene ili spremljene, strane informacije ili istraživati okolnosti koje upućuju na nezakonite aktivnosti. Obveze uklanjanja ili blokiranja korištenja informacija prema općim zakonima ostaju nepromijenjene. Odgovornost za takav slučaj moguć je tek od trenutka saznanja o konkretnom kršenju zakona. Ukoliko dođemo do saznanja o takvom kršenju zakona, odmah ćemo ukloniti te sadržaje.

Odgovornost za poveznice

Naša ponuda obuhvaća poveznice prema eksternim web stranicama trećih na čiji sadržaj nemamo utjecaja. Stoga za te strane sadržaje i ne možemo jamčiti, odnosno preuzeti odgovornost. Za sadržaje povezanih stranica uvijek odgovara dotični ponuđač ili vlasnik stranica. Povezane se stranice u trenutku povezivanja provjeravaju na moguće zakonske povrede. Nezakoniti sadržaji u trenutku povezivanja još nisu bili prepoznatljivi. Međutim stalna kontrola sadržaja povezanih stranica bez konkretnih dokaza o povredi zakona nije prihvatljiva. U slučaju saznanja o povredi zakona takve ćemo poveznice odmah ukloniti.

Autorska prava

Za umnožavanje, obradu, širenje sadržaja i djela izrađenih od strane vlasnika stranice potrebna je pismena suglasnost dotičnog autora, odn. sastavljača. Download i kopija ove stranice dozvoljena je samo u privatne, ali ne i u komercijalne svrhe. Ukoliko sadržaji ove stranice nisu sastavljeni od vlasnika stranice, smatraju se autorskim pravom trećih. Naročito će sadržaj trećih biti označen i kao takav. Ukoliko unatoč tome primijetite povredu autorskih prava, molimo Vas za da nas obavijestite o tome. Nakon obavijesti o zakonskoj povredi, takvi će sadržaji odmah biti uklonjeni.